Suit up for Ibiza – Dresscode Ibiza chic tips


 

Ieder jaar vindt er het dancefeest Incognito Hellendoorn plaats, om geld in te zamelen voor een goed doel. Dit dancefeest wordt georganiseerd door de Tafelronde 175. Ieder jaar is er een thema waardoor je voor een avond even iemand anders kunt zijn. Zo waren er de thema’s; 90’s, James Bond en Las Vegas. Ook dit jaar vindt er weer een Incognito Hellendoorn plaats en wel vandaag 18 maart. Het thema is Suit up for Ibiza, de dresscode is Ibiza chic en het goede doel voor dit jaar is Abba Child Care. Merle en ik zijn vandaag aanwezig bij Suit up for Ibiza. Wij zouden het erg leuk vinden om jou daar ook te zien! In dit blog geven wij jou tips voor een party waar de dresscode Ibiza chic is.

Feesten voor het goede doel

Hoe gaaf is dat? Feesten voor het goede doel. Even relaxen met vriendinnen, je partner of collega’s. Bij Incognito Hellendoorn feest je, maar steun je ook het goede doel. De gehele opbrengst van de Incognito Hellendoorn feesten gaan naar het goede doel. Heb jij ook zin in een leuke en maatschappelijk verantwoorde avond, koop dan hier je kaarten.

Abba Child Care

Het goede doel van Incognito Hellendoorn 2017 is Abba Child Care – Abba Family Homes. Zij zetten zich in voor weeskinderen en weduwen. Abba Family Homes is een van de projecten van Abba Child Care. Met dit project willen zij kinderen plaatsen in pleeggezinnen, zodat zij kunnen opgroeien met een vader en moeder. In India worden 60 miljoen kinderen verhandeld, leven er vele op straat of in weeshuizen. Vaak onder bizarre omstandigheden. Dit moet veranderen vindt Abba Child Care. Zij zoeken pleeggezinnen, om zo weeskinderen een thuis te kunnen geven. Om dit te kunnen realiseren is er geld nodig. Om die reden heeft hoofdsponsor VIF jeans Abba Child Care aangedragen als het goede doel voor Incognito Hellendoorn 2017. Mocht je niet naar Suit up for Ibiza gaan, maar wel willen helpen? Klik dan hier, voor maar €12,50 per maand kun jij een kindje sponsoren en zijn of haar held zijn.

Abba family homes

Suit up for Ibiza

Het thema van dit jaar is Suit up for Ibiza, met als dresscode Ibiza chic. Merle, maar vooral ik, raakte lichtelijk in paniek bij deze dresscode. Want wat doe je dan precies aan? We hebben even gegoogeld, maar werden hier niet heel veel wijzer van. Gelukkig is Merle nogal van de kleding, styling en andere hippe zaken en had ze snel wat tips gevonden. Dus voor een ieder die na Suit up for Ibiza gaat, of een ander feest heeft met dresscode Ibiza chic let goed op!

Ibiza chic

Met de dresscode Ibiza chic kun je helemaal losgaan. Overdaad schaadt bij deze dresscode namelijk niet. Kies een outfit met veel felle kleuren of juist een die wit / goud is. Ga voor een prachtige maxidress of een flirterig kort jurkje. Ook zijn wijdvallende blouses en tunieken een hot item. Bij Ibiza denk je vaak aan vrijheid, relaxen, hippie en vrouwelijkheid. Stralen je kleren dit ook uit en zijn je kleren chic? Dan voldoe je zeker aan de dresscode Ibiza chic.

Ibiza chic dress

 

Sundress shell – Light blue Jurk

Ibiza chic jurk

Ibiza Fringe dress

Ibiza chic franjes

Ibiza chic accessoires

Om je outfit helemaal af te maken, voeg je accessoires toe. Denk je aan Ibiza chic, dan denk je aan; armbanden, kettingen, oorbellen, buikkettingen, voet sieraden, ringen, hoeden, tasjes, pumps, hakken etc. Zoals eerder in dit blog al benoemd werd, overdaad schaadt niet. Bij de dresscode Ibiza chic kun je niet genoeg accessoires hebben.

Ibiza chic

 

Fossil armbandIbiza chic armand

Strohoed

Ibiza chic hoed

Goudkleurige glinsterende armband

Ibiza chic armband grof

Ibiza chic kapsel

Bij Ibiza denk je aan zon, zee en strand. Een beachkapsel past dus perfect bij het thema Suit up for Ibiza. Draag een losse vlecht of geef het een beachlook. Wil je helemaal op je Ibiza chic gaan? Ga dan voor een grote volumineuze kapsel. Zet de krullers in je haar of ga met de krultang aan de slag en maak prachtig golvend haar. Gebruik haaraccessoires zoals veren of bloemen om je look helemaal af te maken.

Ibiza chic

Ibiza chic make-up

Ibiza is het party eiland waar je een mengelmoes van mensen zult aantreffen. Zoveel verschillende stijlen maakt dat het niet snel te gek is, wat je doet. Zo kun je dus ook helemaal los gaan met je make-up. Gebruik glitters en glimmers. Gaat je dit je iets te ver, maar wil je wel graag schitteren? Gebruik dan een glow, shimmer of highlighter om je huid er extra zonnig en glanzend uit te laten zien. Qua kleuren kun je het letterlijk zo bont maken als jij wil, want ook hierin is niets te gek.

Oogpotlood blauw

Ibiza chic oogpotlood

ibiza chic makeup

Oogschaduw

 

Ibiza chic oogschaduw

Ik hoop dat je iets aan onze tips hebt gehad en namens Merle, mij, Abba Child Care en Tafelronde 175 hoop ik jullie vanavond te zijn bij Incognito Hellendoorn!

 

miriamkemerink